kor keuken en interieur

Januari 2018: werkplaats met showroom in Jistrum

De werkplaats van Keuken- en Interieurbouw Kor Lautenbag verhuist volgend jaar januari weer naar Jistrum. 

Tot 2014 werkten we ook vanuit Jistrum, maar toen de werkplaats daar te klein werd, verplaatsten we onze locatie naar een loods in Wijnjewoude. De nieuwe werkplaats die we in Jistrum hebben gekocht, is ruim 500 vierkante meter groot. Bijna het dubbele van wat we in Wijnjewoude ter beschikking hebben. We kunnen er vanaf januari 2018 in.

Op onze toekomstige locatie aan de Jisteboerewei in Jistrum komt behalve een werkplaats ook een showroom. Hier gaan we diverse keukenopstellingen tonen, keukens die zijn gemaakt naar ons eigen ontwerp.

Ook kan men er verschillende door ons gemaakte tafels bekijken. Zo doen klanten inspiratie op als zij meubels of keukens op maat willen laten maken.

Wij kijken uit naar de verhuizing en houden u op de hoogte.