Eikenhouten keukens op maat gemaakt

Bent u geinteresseerd in een eikenhouten keuken op maat? Hieronder kunt u inspiratie op doen van enkele door ons opgeleverde keukens. Natuurlijk maken we de keuken precies naar uw smaak.

Gebruik het formulier om meteen contact met ons op te nemen. We nemen dan zo snel mogelijk contact op om de wensen door te spreken.

Neem contact op

 

Keuken Eastermar

Rustiek en handgeschaafd eikenhout geven deze keuken een landelijke uitstraling. Door de vele lades is er genoeg opbergruimte. Het zwarte, granieten blad en de zwarte grepen maken dit een stoere keuken. Zet twee krukjes naast het kookeiland: genieten.

| LEES MEER OVER DE KEUKENS VAN KOR |


 

Keuken Franeker

Deze landelijke keuken werd samengesteld voor een klant die zelf veel ideeën had. Wat gelijk opvalt is de enorme schouw, met kleine lades voor eventueel de kruiden. Het Falcon-fornuis is voorzien van inductie. Het spoeleiland bevat een spoelbak met daarnaast de vaatwasser.

Het aanrechtblad is een zogenaamd Terrasso-blad. Deze is geheel met de hand gemaakt en bestaat uit kleine stukjes natuursteen (marmer of kalksteenkorrels). Door dit te mengen met water en cement ontstaat een stevige massa waarmee op verschillende manieren bladen kunnen worden samengesteld. Er zijn vele kleuren mogelijk.

| LEES MEER OVER DE KEUKENS VAN KOR |


 

Keuken Dokkum

Keuken Dokkum is een moderne keuken met natuurlijke materialen, zoals eikenhout en een aanrechtblad van graniet. Het rustig ogend eikenhout is geschuurd en voorzien van een tweecomponenten-kleurolie. De spoelbak, kraan en grepen van RVS zorgen voor een passend geheel. De vaatwasser op hoogte is ideaal bij het in- en uitruimen van de vaat. Doordat de keuken doorloopt in de woonkamer, is de ruimte een mooi geheel geworden.

| LEES MEER OVER DE KEUKENS VAN KOR |


 

Keuken Buitenpost

De handgeschilderde poten tussen de rustieke fronten maken een mooi geheel van deze keuken. Het keramieken keukenblad heeft een betonlook en loopt 40cm door op de muur. Wij noemen dit een spatplint, hierdoor is de keuken geheel in stijl afgewerkt. De keuken is compleet opgeleverd inclusief Miele apparatuur. De fronten zijn net als de lades van massief eikenhout. Voor zowel de sluiting van de deuren als de laden wordt gebruik gemaakt van een soft-close systeem.

| LEES MEER OVER DE KEUKENS VAN KOR |


 

Keuken Kuikhorne

In een prachtig nieuw opgeleverd huis hebben we een stoere keuken geplaatst met een dik granieten blad. Het grote spoeleiland is onder andere voorzien van een wijnkoeler met ruimte voor 18 flessen. De keukenfronten en zijpanelen zijn vervaardigd uit een stevige laag eikenfineer. Dit is rechtstreeks van de stam gesneden en doet zeker niet onder voor massief eikenhhout.

| LEES MEER OVER DE KEUKENS VAN KOR |


 

Keuken Noordbergum

In deze eikenhouten keuken is gebruik gemaakt van Siemens apparatuur. In het kookeiland is een inductiekookplaat geplaatst met een Downdraft afzuiging, deze is geplaatst in het blad en komt met één druk op de knop omhoog, ook is gebruik gemaakt van een recirculatie systeem waardoor de rookdampen worden gefilterd en terug de ruimte in worden geblazen.
Om nog een ruimtelijk effect te behouden is gebruik gemaakt van een lage bovenkast met klepdeurtjes.

| LEES MEER OVER DE KEUKENS VAN KOR |