Over Kor Keuken - Interieur

Op de meubelvakschool in Friesland ontdekte Kor zijn liefde voor hout. Via verschillende stages en werkplekken bekwaamde hij zich in het ambacht waarna hij al snel zijn eigen bedrijf startte. "Ik kan er veel van mijn creativiteit in kwijt. Zelf contact hebben met de klant en samen zoeken naar meubel-oplossingen vind ik een prachtig onderdeel van mijn werk als interieurbouwer."

Eén van Kors eerste opdrachten was het maken van een keuken. Het gehele proces: van ontwerp, tekenen en het ambachtelijke werk in de werkplaats naar installatie van de keuken bij de mensen thuis, Kor vond en vindt het nog steeds fantastisch. Tevreden klanten zijn de kroon op zijn werk. Kijkend waar hij nu staat, is het bedrijf flink gegroeid. In Jistrum werken nu meerdere mensen in de werkplaats en er is ruimte gemaakt voor een strakke showroom.

Handgeschaafde houten meubels
Het handgeschaafde eikenhout wordt alom gewaardeerd. Het geeft houten keukens en meubels een nostalgische uitstraling. Moderne ‘witte hoogglans keukens’ maken we echter met evenveel passie. Zwart-mat natuurlijk ook, want interieurbouw op maat, dat is wat we leveren.

Contact opnemen

Werkwijze

This is tab content!

Een blik achter de schermen in de werkplaats