Eigentijds, Contrastrijk

Het middelpunt van deze keuken is het indrukwekkende eiland, dat is voorzien van een adembenemend aanrechtblad gemaakt van Dekton Kelya. Dit materiaal is niet alleen duurzaam en onderhoudsvriendelijk, maar geeft ook een eigentijdse uitstraling aan de keuken.

Om het moderne design verder te versterken, hebben we gekozen voor matzwarte fronten voor zowel het eiland als de wandkasten. Dit geeft de keuken een strak en minimalistisch uiterlijk, dat perfect past bij een eigentijds interieur. De fronten zijn met grote zorg en vakmanschap in verstek gezaagd, wat zorgt voor naadloze en hoogwaardige afwerking.

Naast het esthetische aspect hebben we ook gedacht aan functionaliteit. Deze keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur van Siemens, waarmee koken en bakken een plezierige ervaring wordt. Denk aan een oven, kookplaat, vaatwasser en koelkast, allemaal van topkwaliteit en perfect geïntegreerd in het keukenontwerp.

Een ander opvallend kenmerk van deze keuken is de zwarte Quooker, gecombineerd met een handige zeeppomp. Hiermee heb je altijd direct kokend water en hoef je nooit meer te wachten tot de waterkoker klaar is. De zwarte afwerking geeft een eigentijdse en luxe uitstraling aan het geheel.

Om de keuken een warm en natuurlijk accent te geven, hebben we iepenhout toegepast. Dit hout is subtiel verbonden aan het eiland, waardoor er een prachtig contrast ontstaat tussen het moderne zwarte design en de warmte van het hout. Bovendien hebben we een iepenhouten bar geïntegreerd in het ontwerp, compleet met comfortabele krukken. Hier kun je gezellig plaatsnemen terwijl je geniet van een heerlijke maaltijd of een goed glas wijn.

We nodigen je graag uit om deze keuken persoonlijk te komen bewonderen in onze showroom. Hier kun je de kwaliteit, functionaliteit en esthetiek van deze moderne keuken zelf ervaren. Ons deskundige team staat voor je klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je eigen keuken of gewoon wilt genieten van het prachtige ontwerp, we heten je van harte welkom in onze keukenshowroom.