Duurzaam, Luxe

Deze indrukwekkende keuken is uitgevoerd in zwart HPL met een prachtige houtstructuur die zichtbaar en voelbaar is. De nerf in het materiaal geeft de keuken een natuurlijke en authentieke uitstraling. De omkadering van de kasten is robuust en imposant, met een dikte van 8 cm. Dit geeft de keuken een solide en stevige look, waardoor het geheel een gevoel van kwaliteit en duurzaamheid uitstraalt.

Het keukenblad is vervaardigd van keramiek, een materiaal dat bekend staat om zijn uitzonderlijke duurzaamheid en hittebestendigheid. Het blad is prachtig gecombineerd met een gunmetal spoelbak, wat zorgt voor een moderne en stijlvolle uitstraling. De zwarte Quooker kraan voegt een vleugje luxe en gemak toe aan de keuken. Deze keuken is voorzien van hoogwaardige Siemens apparatuur. Siemens staat bekend om zijn innovatieve en betrouwbare keukenapparatuur, waardoor u kunt genieten van de nieuwste technologie├źn en een uitstekende kookervaring.

Een bijzonder detail in deze keuken zijn de twee planken naast de hoge kast. Deze planken hebben een lichte houtkleur, waardoor ze een fraai contrast vormen met het zwarte HPL. Ze bieden niet alleen extra opbergruimte, maar voegen ook een vleugje warmte en natuurlijkheid toe aan het geheel.