Familievriendelijk, Rustiek

Deze keuken is speciaal ontworpen voor een gezin met maar liefst 8 kinderen. Gezien de omvang van het gezin was het essentieel om voldoende opbergruimte te creëren. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat deze keuken over genoeg opbergmogelijkheden beschikt, zodat alle benodigdheden en boodschappen gemakkelijk kunnen worden opgeborgen.

Een van de specifieke wensen van de klant was een grote gootsteen, die perfect past bij de behoeften van een groot gezin. Zowel de gootsteen als het aanrechtblad zijn vervaardigd uit hetzelfde prachtige materiaal: graniet met de kleur Steel Grey. Dit geeft niet alleen een uniforme uitstraling aan de keuken, maar zorgt ook voor duurzaamheid en functionaliteit. Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat de spatplinten en vensterbanken dezelfde stijlvolle granietafwerking hebben, waardoor er een harmonieus geheel ontstaat.

Het hart van deze keuken is het ruime eiland, dat een indrukwekkende lengte heeft van 3,50 meter en een diepte van 1,30 meter. Het eiland biedt niet alleen voldoende werkruimte om maaltijden te bereiden, maar fungeert ook als een gezellige ontmoetingsplek voor het hele gezin. Hier kunnen ze samen koken, eten en waardevolle momenten delen.

Om een warme en rustieke sfeer te creëren, hebben we gekozen voor eikenhout met een handgekrabde afwerking. Dit geeft de keuken een natuurlijke uitstraling en voegt karakter toe aan het geheel. Het rustieke eikenhout voegt een vleugje natuurlijke charme toe en creëert een gezellige ambiance waarin het gezin zich thuis voelt.

De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur van Siemens, wat staat voor betrouwbaarheid en innovatie. Van kookplaten tot koelkasten en ovens, elk apparaat is zorgvuldig gekozen om aan de behoeften van het drukke gezin te voldoen. Daarnaast hebben we een speciale toevoeging: een stoomoven van Miele, te vinden in de hoge kast. Met deze stoomoven kunnen gezonde en smaakvolle gerechten worden bereid, waardoor het hele gezin kan genieten van voedzame maaltijden.