Wit eiken keuken kopen bij Kor Keuken & Interieur

Een wit eiken keuken is, in tegenstelling tot wat de benaming beweert, niet wit. Wat het dan wel is? Keukens gemaakt van een hele lichtkleurige eikensoort. Maar wit? Nee, dat is het niet. Voor het gemak worden deze keukens echter wel zo genoemd. Je weet dat je een hele lichte eikensoort hebt als je kiest voor wit eiken. Ben je op zoek naar een wit eiken keuken? Lees dan verder.


Kies ook voor een wit eiken keuken

De keuze voor een wit eiken keuken is er vaak één op basis van smaak. Qua functionaliteit maakt het tegenwoordig helemaal niet meer uit of je gaat voor een hoogglans moderne keuken of juist een oud eiken keuken, er is tegenwoordig zoveel mogelijk dat uiterlijk wel het laatste is waar je je zorgen om hoeft te maken. Wit eiken keukens springen eruit vanwege het mooie, lichte, design. Houd je van licht in huis, ben je niet zo van de zware kleuren en maak je je niet zo druk als je zo nu en dan eens een keer extra moet schoonmaken (of ben je van nature al heel erg van het schoonmaken?) dan is een wit eiken keuken misschien wel de perfecte keuken voor jou. Een reden om voor eikenhout te kiezen is dat het een hele sterke houtsoort is. Het kan dus prima tegen een stootje.

Nieuwsgierig naar onze keukens? Kijk dan hier!Eikenhouten keukens in Friesland

op zoek naar een mooie eikenhouten keuken?

Wij horen graag van je

Wij leveren eikenhouten keukens in Friesland!

Neem contact op

Wit eiken keuken op maat

Ben je er al over uit wat je precies wilt qua keuken? Heb je al voor ogen hoeveel kastjes je wilt, wat voor type inbouwoven je wilt en of je gaat koken op inductie of nog op gas? Het is helemaal geen ramp als je er nog niet helemaal over uit bent. Wanneer je ervoor kiest om een wit eiken keuken op maat te laten maken worden eerst je wensen geïnventariseerd. Ook zaken waar je misschien nog helemaal niet aan gedacht hebt, worden zo in kaart gebracht. Kor Lautenbag, eigenaar van Kor Keuken & Interieur, komt graag bij je langs om je wensen te inventariseren. Hij laat hierbij voorbeelden zien van materialen en apparaten, om zodoende tot een goede wensenlijst te komen. En ben je er nog niet helemaal uit? Dan mag je gerust even nadenken over wat je beslist. Na het inventariseren van de wensen wordt er een ontwerp gemaakt dat past bij jouw wensen en jouw huis. Na akkoord van jou wordt in de ambachtelijke meubelmakerij jouw droomkeuken gemaakt, waarna deze in jouw huis op z’n plaats wordt gezet en wordt geïnstalleerd.


De meubelmaker van Friesland

Kor Keuken & Interieur is hét adres in Friesland voor het laten maken van meubels en keukens op maat. Ouderwets vakmanschap wordt hier gecombineerd met nieuwe technieken, waardoor alle tv-meubels, kasten, keukens en andere meubels precies naar wens van de klant gemaakt kunnen worden. Vanuit de werkplaats in Jistrum worden op jaarbasis vele keukens, kasten, tafels en andere interieuroplossingen gemaakt door interieurbouwers die hun vak verstaan.


contact met Kor

keuken inspiratie

interieur inspiratie

Hoe gaan we te werk?