Werkplaats aan het verbouwen

Een paar weken geleden kregen we de sleutels van onze nieuwe werkplaats. We zijn inmiddels druk bezig met het verbouwen! In de werkplaats komen drie verschillende ruimtes. Allereerst een houtruimte, waar we onder andere zagen en schaven, dan de werkplaats waar onze meubels gemaakt worden en als laatste de afwerkruimte, waar meubels in de olie gezet worden en de afmontage plaatsvindt.

Nieuwe werkplaats

Twee weken geleden hebben we de sleutel van onze nieuwe werkplaats in ontvangst genomen. Deze werkplaats zijn we nu aan het verbouwen. In de werkplaats komen drie verschillende ruimtes. Allereerst een houtruimte, waar we onder andere zagen en schaven, dan de werkplaats waar onze meubels gemaakt worden en als laatste de afwerkruimte, waar meubels in de olie gezet worden en …

Keuken in aanbouw in Amsterdam

Momenteel zijn we druk bezig met een keuken in Amsterdam. Deze keuken plaatsen we in een nieuwbouwwoning. Het materiaal wat we voor deze keuken hebben gebruikt is geolied eikenhout. De keuken is gedeeltelijk met de hand geverfd. Het keukenblad is van Belgisch hardsteen. De keuken is voorzien van een inductieplaat, een stoomoven, een combi-oven, twee koelkasten en een spoeleiland.