Oud eiken meubels kopen bij Kor Keuken & Interieur

Houd je van knus, hout, historie, wollen kleedjes of schapenvachtjes, open haard, herfst en kaarsjes? Dan ben jij hét type voor oud eiken meubels. Of slaan we nu helemaal de plank mis? Oud eiken meubels geven je interieur een stukje warmte. Door gebruik te maken van doorleefd hout, dat soms in jouw meubel een tweede leven krijgt, breng je niet alleen een stukje geschiedenis in je interieur, maar ook een stukje sfeer en gezelligheid. Ben je op zoek naar op maat gemaakte oud eiken meubels? Dan ben je bij Kor Keuken & Interieur aan het juiste adres.


Kies ook voor oud eiken meubels

Oud eiken is niet ouderwets. Sterker nog, oud eiken meubels zijn tegenwoordig hipper dan ooit. En nee, daar hoef je echt niet een Scandinavische boshut voor te hebben, om oud eiken meubels in jouw interieur toe te passen. Tegenwoordig kun je oud eiken ook goed combineren met wat eigentijdsere materialen. Het grote voordeel van oud eiken meubels is, dat naast dat het een warme sfeer geeft aan je interieur, het materiaal ook erg goed tegen een stootje kan. Oud eiken meubels passen dus prima in een huis met een gezin met jonge kinderen of een hond die nog wel eens uit de bocht vliegt. En zelfs al zal er eens een krasje ontstaan op het hout, dan is dat niet erg. Het geeft je meubels hooguit wat meer karakter.

Weet je al wat voor soort meubel je graag wilt laten maken van oud eiken? Ga je voor een op maat gemaakte kast, een tafel, bijzettafel, tv-meubel of misschien wel allemaal?

Klik hier om contact op te nemen!Eikenhouten keukens in Friesland

op zoek naar een mooie eikenhouten keuken?

 

Wij horen graag van je

Wij leveren eikenhouten keukens in Friesland!

Neem contact op

Oud eiken meubels op maat

Ga je voor een prachtige grote boekenkast (misschien wel mét ladder, zoals je ze in Britse bibliotheken ziet), of voor een robuuste tafel waar je met het hele gezin gezellig kunt eten en natafelen, of wil je een tv-meubel in oud eiken? Wat voor meubel je ook kiest, de interieurbouwers van Kor Keuken & Interieur denken graag met je mee over zaken als formaat, afmetingen, indeling, plaats in de woonkamer, uiterlijk en ga zo maar door. Nadat een eerste wens kenbaar is gemaakt wordt op locatie gekeken naar de mogelijkheden. Naderhand wordt er een ontwerp gemaakt en zodra dat goedgekeurd is gaan de interieurbouwers aan de slag in de werkplaats in Jistrum. Hier wordt gezaagd, geschaafd en gefreesd totdat jouw perfecte oud eiken meubels klaar zijn om de werkplaats te verlaten. Bij jou thuis worden de meubels dan neergezet en waar nodig bijgesteld. Zo kun jij de komende jaren genieten van jouw prachtige op maat gemaakte meubels!


De meubelmaker van Friesland

Kor Keuken & Interieur is hét adres in Friesland voor het laten maken van meubels en keukens op maat. Ouderwets vakmanschap wordt hier gecombineerd met nieuwe technieken, waardoor alle tv-meubels, kasten, keukens en andere meubels precies naar wens van de klant gemaakt kunnen worden. Vanuit de werkplaats in Jistrum worden op jaarbasis vele keukens, kasten, tafels en andere interieuroplossingen gemaakt door interieurbouwers die hun vak verstaan.


contact met Kor

keuken inspiratie

interieur inspiratie

Hoe gaan we te werk?