Oud eiken keuken kopen bij Kor Keuken & Interieur

Geen enkele keuken straalt zoveel sfeer uit als een oud eiken keuken! Door gebruik te maken van doorleefd hout – soms zelfs al reeds gebruikt hout – breng je een stukje geschiedenis in je keuken (en dat bij een gloednieuwe keuken!). In een oud eiken keuken is het niet alleen fijn koken, maar heb je ook een warme uitstraling waardoor iedereen in het gezin graag in de keuken verblijft. Ben je op zoek naar een oud eiken keuken? Dan ben je bij Kor Keuken & Interieur in het Friese Jistrum op het juiste adres.


Kies ook voor een oud eiken keuken

Oud eiken keukens doen historisch aan. Daar bedoelen we echter niet mee dat het ouderwetse keukens zijn, integendeel! Oud eiken keukens zijn hipper dan ooit. Want wie wil er nu niet koken in een keuken met de modernste technieken, die aanvoelt als een keuken van ruim een eeuw geleden? Tegenwoordig kun je oud eiken ook goed combineren met wat eigentijdsere materialen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een aanrechtblad in betonlook? Dat past prima bij oud eiken en geeft je keuken net even dat beetje extra’s.

Oud eiken kan trouwens wel een stootje hebben. Ondanks de leeftijd van het hout en het wel of niet gebruikt zijn van het hout, is en blijft het een zeer stevig materiaal. En zelfs al zal er eens een krasje ontstaan op het hout, dan is dat niet erg. Het zal het uiterlijk van je keuken absoluut niet teniet doen.

Nieuwsgierig naar onze keukens? Kijk dan hier!
Nu al overtuigd? Neem direct contact met ons op!Eikenhouten keukens in Friesland

op zoek naar een mooie eikenhouten keuken?

 

Wij horen graag van je

Wij leveren eikenhouten keukens in Friesland!

Neem contact op

Oud eiken keuken op maat

Ruik jij de geur van een versgebakken appeltaart al? Of dat heerlijke stoofpotje? Zie jij jezelf al helemaal losgaan met potten en pannen in jouw ideale keuken? Dan is het tijd om je wensen te inventariseren en een ontwerper los te laten gaan met jouw ideeën. Jouw ideale oud eiken keuken kun je het best op maat laten maken. Met een handgemaakte keuken ben je gegarandeerd van een keuken die niet alleen maar uniek is, maar ook nog eens perfect past bij jouw woning. Geen gekke nisjes tussen de koelkast en de muur waar altijd stof tussen komt, maar een perfect nauwsluitende keuken, waar ieder kastje z’n eigen functionaliteit heeft en waar ieder onderdeel volledig tot z’n recht komt. Bij Kor Keuken & Interieur denken we graag met je mee over jouw ideale keuken. Aan de hand van je wensen, eisen en dromen wordt er een ontwerp gemaakt voor jouw perfecte keuken. In onze werkplaats in Jistrum zagen, schaven en frezen we totdat alles perfect op maat is. Door onze vakmensen wordt jouw keuken dan bij jou in huis geplaatst.


Over Kor Keuken & Interieur

Kor Keuken & Interieur is een ambachtelijke meubelmakerij, gevestigd in het Friese Jistrum. Hier worden op jaasbasis vele keukens, meubels en interieuroplossingen op maat gemaakt. In de werkplaats werkt men met respect voor het ambacht, liefde voor hout en een passie om iedere klant te voorzien van het door hem of haar gewenste interieurstuk op maat.


contact met Kor

keuken inspiratie

interieur inspiratie

Hoe gaan we te werk?