Massief eiken keuken kopen bij Kor Keuken & Interieur

Na misschien wel maanden, of zelfs jaren wikken en wegen ben je eruit: je wilt een nieuwe keuken. En om nog wat preciezer te zijn: een massief eiken keuken. Als je eenmaal op zoek gaat naar de ideale keuken, kan het nog wel eens zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er is zoveel op de markt, en iedere keuken heeft wel iets wat je mooi vindt. Maar vaak is het het nét niet. Heb je al veel keukens bekeken maar heb je voor je gevoel steeds niet de juiste match te pakken? Dan ben jij waarschijnlijk toe aan een keuken die helemaal naar wens op maat gemaakt wordt voor jou.


Kies ook voor een massief eiken keuken

Waarom zou je kiezen voor een massief eiken keuken? Daar zijn verschillende argumenten voor te bedenken. Bijvoorbeeld omdat je gaat voor de zwaarst mogelijke kwaliteit. Eikenhout is nou eenmaal een ontzettend sterke houtsoort, die goed tegen een stootje kan. Of misschien ga je voor massief eiken omdat je dat de mooiste uitstraling vindt hebben. Het oog wil tenslotte ook wat. Waarom je ook kiest voor een massief eiken keuken, je doet er goed aan om goed te bedenken wat je precies wilt en waarom je dat wilt. De aanschaf van een keuken is er immers één voor de komende vijftien tot twintig jaar. Dat is een lange tijd om ontevreden te zijn. Maar ook een lange tijd om wél tevreden te zijn. Als je bij Kor Keuken & Interieur je keuken laat maken wordt er goed met je meegedacht. Wat voor keukengebruiker ben je? Wie maken er allemaal nog meer gebruik van de keuken? Zie je de keuken als het hart van je woning, of moet het vooral een plek zijn van gemak? Al deze (en nog veel meer!) aspecten worden meegenomen in het ontwerp voor jouw droomkeuken. En er wordt geen zaag in een plank hout gezet voordat men zeker weet dat het ontwerp helemaal naar wens is.

Nu al overtuigd? Neem direct contact met ons op!Eikenhouten keukens in Friesland

op zoek naar een mooie eikenhouten keuken?

 

Wij horen graag van je

Wij leveren eikenhouten keukens in Friesland!

Neem contact op

Massief eiken keuken op maat

Bij Kor Keuken & Interieur maken we alle keukens op maat. Om goed te kunnen inventariseren wat jouw wensen zijn, komen we bij je langs op locatie. Dit doen we om de ruimte goed in te meten, maar ook om met je te praten over je wensen en het gebruik van je toekomstige massief eiken keuken. Ben je een echte keukenprins die graag urenlang staat te bakken en te braden? Wil je een echte familiekeuken, waar je met het hele gezin tijd door kunt brengen? Of moet een keuken voor jou vooral functioneel zijn, omdat je je tijd liever aan andere zaken dan koken besteedt?
Tijdens een kennismakingsgesprek laten we je voorbeelden zien van materialen en apparatuur, inventariseren we je wensen en kijken we ook vooral naar je smaak, om zo uiteindelijk tot een ontwerp te komen. Wanneer het ontwerp helemaal naar wens is gaan we aan de slag. De keuken maken we in onze eigen werkplaats klaar voor montage. Als de keuken uiteindelijk is gemonteerd en geplaatst komen we ook altijd nog een keer langs om te kijken of alles daadwerkelijk naar wens is.


De meubelmaker van Friesland

Kor Keuken & Interieur is hét adres in Friesland voor het laten maken van meubels en keukens op maat. Ouderwets vakmanschap wordt hier gecombineerd met nieuwe technieken, waardoor alle tv-meubels, kasten, keukens en andere meubels precies naar wens van de klant gemaakt kunnen worden. Vanuit de werkplaats in Jistrum worden op jaarbasis vele keukens, kasten, tafels en andere interieuroplossingen gemaakt door interieurbouwers die hun vak verstaan.


contact met Kor

keuken inspiratie

interieur inspiratie

Hoe gaan we te werk?