Massief blank eikenhouten tv-meubel kopen bij Kor Keuken & Interieur

Ben je op zoek naar een massief blank eikenhouten tv-meubel? Zoek niet verder; bij Kor Keuken & Interieur maken we jouw perfecte tv-meubel op maat!


Kies ook voor een massief blank eikenhouten tv-meubel

Stoer, robuust, van zware kwaliteit én passend in ieder interieur: wanneer je kiest voor massief blank eikenhout kies je voor duurzaam. Een materiaal waar je niet snel op uitgekeken raakt. Tegenwoordig heeft bijna ieder huishouden een televisietoestel in huis. Door de jaren heen zijn deze steeds platter geworden. Tv-meubels van pak ‘m beet vijftien jaar geleden passen daardoor niet altijd meer goed in het hedendaagse interieur. Als je op zoek bent naar een nieuw tv-meubel, kun je door de bomen wel eens het bos niet meer zien. Er is veel te krijgen op de Nederlandse markt. Mooie meubels, praktische meubels, maar ook meubels die misschien qua kwaliteit onderdoen aan jouw woonwensen. Of meubels die vanwege de standaard maten niet goed passen in jouw interieur. Een tv-meubel is natuurlijk wel een product waarbij je bij de aanschaf ervan ervanuit gaat dat je deze voor de komende tien jaar gebruiken zult. Het is daarom goed om vooruit te kijken. Ben je van plan om op termijn een grotere televisie aan te schaffen? Of zijn er verhuisplannen? Allemaal zaken om rekening mee te houden. Bij Kor Keuken & Interieur maken we tv-meubels van onder andere massief blank eikenhout op maat. Bij het ontwerpen van een tv-meubel houden we rekening met jouw woonwensen. Dus vragen we ook specifiek naar eventuele toekomstplannen. Nieuwsgierig naar wat voor ontwerp we voor jouw woning zouden kunnen maken? Neem dan contact met ons op!Eikenhouten keukens in Friesland

op zoek naar een mooie eikenhouten keuken?

 

Wij horen graag van je

Wij leveren eikenhouten keukens in Friesland!

Neem contact op

Massief blank eikenhouten tv-meubel op maat

In de vorige alinea stipten we de voordelen van het op maat laten maken van een tv-meubel al even aan: bij het op maat laten maken wordt er rekening gehouden met jouw woonwensen én toekomstplannen. Kort gezegd: jouw tv-meubel past daardoor altijd bij jouw interieur. Ook wordt er volledig rekening gehouden met jouw ideeën over het perfecte tv-meubel. Wil je je tv achter deurtjes kunnen ‘verstoppen’, op het moment dat je er niet naar kijkt? Dat kan. Wil je een tv-meubel met veel bergruimte? Dat kan ook! Wat je wensen ook zijn, wij bedenken een passende oplossing en daarmee een prachtig meubel waar je nog jaren blij mee zult zijn! Nog een bijkomend voordeel: jouw interieur straalt dankzij het maatwerk exclusiviteit uit, want je zult nergens anders hetzelfde tv-meubel tegenkomen. Bezoek zal dan ook regelmatig vragen: ,,Goh, waar heb je dat tv-meubel vandaan?”


Over Kor Keuken & Interieur

Kor Keuken & Interieur is een ambachtelijke meubelmakerij, gevestigd in het Friese Jistrum. Hier worden op jaarbasis vele keukens, meubels en interieuroplossingen op maat gemaakt. In de werkplaats werkt men met respect voor het ambacht, liefde voor hout en een passie om iedere klant te voorzien van het door hem of haar gewenste interieurstuk op maat.


contact met Kor

keuken inspiratie

interieur inspiratie

Hoe gaan we te werk?