Landelijke handgemaakte keuken kopen bij Kor Keuken & Interieur

Als je op zoek bent naar een landelijke handgemaakte keuken ben je bij Kor Keuken & Interieur in het Friese Jistrum op het juiste adres. Wie een landelijke, handgemaakte keuken in huis heeft heeft een plekje waar het niet alleen fijn koken is, maar ook een plekje waar je graag met je familie of je vrienden verblijft.


Kies ook voor een landelijke handgemaakte keuken

Wist je dat een mens gemiddeld drie jaar van zijn of haar leven in de keuken doorbrengt? Dat is een hele tijd. Voor zo’n lange periode is het goed om een keuken te hebben waar je je thuis voelt.
Hoe ziet jouw favoriete keuken eruit? Ruik je de geur van versgebakken appeltaart al? Of van een stoofpotje, wat urenlang op het vuur pruttelt? Die geuren kun je natuurlijk in ieder soort keuken krijgen, maar het perfecte plaatje daarbij is toch wel die van een landelijke handgemaakte keuken, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van hout. Een landelijke keuken staat mooi in bijna ieder interieur. Door het gebruik van hout krijg je een keuken met een natuurlijke en bovenal knusse uitstraling, waar je met plezier heel wat uren door gaat brengen. Die drie jaar van je leven wil je natuurlijk niet doorbrengen in een keuken waar je je niet op je gemak voelt!

Nieuwsgierig naar onze landelijke handgemaakte keukens? Kijk dan hier!Eikenhouten keukens in Friesland

op zoek naar een mooie eikenhouten keuken?

Wij horen graag van je

Wij leveren eikenhouten keukens in Friesland!

Neem contact op

Landelijke handgemaakte keuken op maat

Heb je je ideaalplaatje voor ogen? Een knusse keuken, met ruimte om lekker te bakken en te braden maar ook om met het hele gezin fijn te tafelen? Je kunt je ideale landelijke keuken op maat laten maken. Met een handgemaakte keuken ben je gegarandeerd van een keuken die niet alleen maar uniek is, maar ook nog eens perfect past bij jouw woning. Geen gekke nisjes tussen de koelkast en de muur waar altijd stof tussen komt, maar een perfect nauwsluitende keuken, waar ieder kastje z’n eigen functionaliteit heeft en waar ieder onderdeel volledig tot z’n recht komt. Kor Lautenbag, eigenaar van Kor Keuken & Interieur, denkt graag met je mee over jouw ideale keuken. Hij komt bij je langs om je wensen en dromen te inventariseren, en maakt aan de hand daarvan een ontwerp voor jouw perfecte landelijke handgemaakte keuken. Vervolgens wordt er in de werkplaats in Jistrum gezaagd, geschaafd en gefreesd totdat alles perfect op maat gemaakt is. De keuken wordt vervolgens door vakmensen bij jou in huis geplaatst. Naderhand wordt er nog gekeken of er niets aan het toeval overgelaten is en of de keuken helemaal naar wens is.


Over Kor Keuken & Interieur

Kor Keuken & Interieur is een ambachtelijke meubelmakerij, gevestigd in het Friese Jistrum. Hier worden op jaasbasis vele keukens, meubels en interieuroplossingen op maat gemaakt. In de werkplaats werkt men met respect voor het ambacht, liefde voor hout en een passie om iedere klant te voorzien van het door hem of haar gewenste interieurstuk op maat.


contact met Kor

keuken inspiratie

interieur inspiratie

Hoe gaan we te werk?