Landelijke eiken keuken in Friesland

Landelijke eiken keukens in Friesland vind je bij Kor keuken & interieur. Er zijn veel goede redenen waarom je voor een landelijke eiken keuken zou kiezen. De natuurlijke uitstraling, de duurzaamheid en de toepasbaarheid in je interieur zijn een aantal van deze redenen.


Waarom een landelijke eiken keuken?

Nederlanders besteden gemiddeld zo’n drie jaar van hun leven in de keuken. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat de keuken een mooie plek is waar je graag bent! Of je nou woont in een nieuwbouwhuis, of juist in een prachtig gerenoveerde woonboerderij: een landelijke keuken van eiken staat altijd prachtig!

Voor steeds meer mensen is de keuken het hart van hun woning. Dit is de plek waar je samen eet, waar de dag doorgesproken wordt, waar je samen bent met vrienden. In een landelijke keuken is het geen straf om uren bezig te zijn met een voedzame en smakelijke maaltijd.

Een mooie landelijke keuken is een plek in huis waar je graag bent, waar je met plezier in de potten en de pannen staat te roeren.


Waarom een keuken van eikenhout?

Het fijne van eikenhout is dat het een heel sterk materiaal is, het kan wel tegen een stootje. Handig, als je bijvoorbeeld een gezin hebt met kinderen die nog wel eens een balletje trappen in huis.

Of als je ambities hebt om je op te geven voor Heel Holland Bakt en je keuken dus erg intensief gebruikt. Eikenhout heeft een mooie, warme, maar toch ook stoere uitstraling. En het mooie is, eikenhout past eigenlijk overal bij. Het maakt dus niet uit of je een laminaatvloer hebt of tegel, of je gordijnen rood, geel of bruin zijn, je keuken matcht altijd.


Eikenhouten keukens in Friesland

op zoek naar een mooie eikenhouten keuken?

 

Wij horen graag van je

Wij leveren eikenhouten keukens in Friesland!

Neem contact op

Waarom een keuken van Kor?

Je keuken moet in de eerste plaats mooi zijn. De laadjes, de grepen, de kranen en het aanrechtblad, alles moet volgens jouw smaak zijn. Maar wat ook belangrijk is, is dat je keuken praktisch is. Je tijd is kostbaar, en daarom besteed je die tijd liever aan het wat langer natafelen dan aan de afwas, om maar eens een voorbeeld te noemen.

De keukens van Kor Keuken & Interieur worden op maat gemaakt, geheel naar jouw wensen en eisen. Er kan dus rekening gehouden worden met hele specifieke wensen. Dat gaat als volgt in z’n werk: eerst wordt er een inventarisatie gemaakt van al jouw wensen en eisen. Aan de hand van die inventarisatie wordt er een ontwerp en een 3D-tekening gemaakt.

Hierdoor heb je een idee hoe de keuken er uit kan komen te zien. Ga je akkoord? Dan wordt de keuken op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. De montage van de keuken vindt vervolgens plaats op de locatie zelf. Dit kan in overeenstemming met een aannemer.


Friesland

Kor Keuken & Interieur is gevestigd in Jistrum, Friesland. De meubelmakerij bezorgt alle meubels en keukens gratis, zowel binnen als buiten Friesland.


contact met Kor

keuken inspiratie

interieur inspiratie

Hoe gaan we te werk?