Kasten op maat kopen bij Kor Keuken & Interieur

Kasten op maat zijn eigenlijk voor ieder interieur een goed idee! Want, een kast die net niet helemaal past tegen de muur waar jij hem wilt hebben, is eigenlijk altijd een miskoop. Net iets te klein, net iets te breed of gewoon onhandig in de hoek waar je de kast geplaatst hebt; er kunnen talloze factoren zijn waardoor een kast net niet mooi past. Ook kan de indeling van een kast voor hoofdbrekens zorgen. Waar jij liever planken hebt hebben de standaard kasten misschien juist laden, of andersom. Ben je op zoek naar een meubelmaker die kasten op maat voor je kan maken? Dan kun je terecht bij Kor Keuken & Interieur!


Kies ook voor kasten op maat

Mooie handgemaakte kasten op maat zijn de blikvangers in je interieur. Ze verbergen de spullen die je niet in het zicht wilt hebben, of geven juist een podium aan de spullen die je graag wilt tonen aan bezoek. Er zijn talloze soorten kasten te bedenken die je op maat kunt laten maken. Bijvoorbeeld een kast die je speciaal gebruikt voor het bewaren van een verzameling, een buffetkast, inloopkast, schoenenkast, kledingkast, tv-kast en ga zo maar even door. Bij Kor Keuken & Interieur maken we veel verschillende kasten op maat, voor uiteenlopende woonwensen. Zo zijn er steeds meer mensen die graag hun televisie uit het zicht willen hebben, op het moment dat ze deze niet gebruiken. Ook zien we steeds meer mensen die een kast op maat laten maken voor ongebruikelijke hoeken in de woon- of slaapkamer. Met een op maat gemaakte kast kunnen zij de ruimte in hun kamers beter benutten en hebben ze bovendien een prachtig interieurstuk waar ze nog jarenlang plezier van hebben.
Wil je ook mooie kasten op maat in je woon- of slaapkamer? Kijk dan eens op onze inspiratiepagina om te zien wat wij zoal maken.Eikenhouten keukens in Friesland

op zoek naar een mooie eikenhouten keuken?

Wij horen graag van je

Wij leveren eikenhouten keukens in Friesland!

Neem contact op

Kasten op maat

Nog niet geheel overtuigd over waarom je het beste kasten op maat zou kunnen laten maken, in plaats van dat je naar een woonwinkel gaat en een kant-en-klare kast koopt? We zetten de voordelen nog even voor je op een rijtje:
Bij het op maat laten maken van een kast wordt er rekening gehouden met jouw woonwensen
Indien gewenst komen we langs om advies te geven over de maat, houtsoort, indeling etc.
Je bent verzekerd van een uniek product. Een kast zoals bij jou in de woonkamer, kom je in geen enkel ander interieur tegen!
Je kunt onhandige hoekjes in je kamer maskeren of juist gebruiken door er een maatwerkkast neer te zetten. Je ruimte in huis wordt zo beter benut. Zo verandert zo’n onhandig hoekje van een vloek naar een zegen!
Om de prijs hoef je het niet te laten; met een miskoop ben je immers altijd duurder uit! Het is waar dat maatwerk geld kost, maar je bent wel verzekerd van een meubel dat nog jarenlang meegaat, en dat kun je niet zeggen van een standaard meubel waar je eigenlijk vanaf het begin af aan al niet tevreden mee bent.


Over Kor Keuken & Interieur

Kor Keuken & Interieur is een ambachtelijke meubelmakerij, gevestigd in het Friese Jistrum. Hier worden op jaarbasis vele keukens, meubels en interieuroplossingen op maat gemaakt. In de werkplaats werkt men met respect voor het ambacht, liefde voor hout en een passie om iedere klant te voorzien van het door hem of haar gewenste interieurstuk op maat.


contact met Kor

keuken inspiratie

interieur inspiratie

Hoe gaan we te werk?