Een eikenhouten tv-meubel van Kor

Waarom kiezen voor een eikenhouten tv-meubel van Kor?

De tv-meubels van Keuken- en Interieurbouw Kor Lautenbag zijn oerdegelijk, tijdloos en stijlvol. Door de vele verschillende afwerkingen van het hout past een eikenhouten tv-meubel in ieder interieur. Kor levert een totaalpakket, dus van ontwerp tot oplevering.

Om het uw makkelijk te maken, kunt u hiernaast vrijblijvend een offerte aanvragen.

Hoe kies ik een ontwerp?

Keuken- en Interieurbouw Kor Lautenbag heeft al heel wat ervaring in het maken van tv-meubels. We hebben dus genoeg voorbeelden van ontwerpen waar u uit kunt kiezen. We maken alles op maat. Kor tekent van te voren het ontwerp in 3D voor u uit, zodat u exact het meubel krijgt dat u wilt hebben.

Daarnaast is er een ruime keuze in het soort grepen dat op de lades en kastjes zit. Ook greeploos is natuurlijk mogelijk.

  • eikenhouten tv-meubel
  • eikenhouten tv-meubel
  • eikenhouten tv-meubel

Welke variaties in eikenhout zijn er?

Allereerst zit er een verschil in het type eikenhout dat we kunnen gebruiken. Wil je gaan voor een rustieke, stoere, robuuste of organische look dan is eikenhout met veel knoesten een goede keuze. Wil je meer een strakke, cleane en afgewerkte look dan kiezen we voor hout met weinig knoesten.

Ten tweede bepaalt de manier van afwerken het eindresultaat. Het maakt een groot verschil of het hout al of niet wordt afgewerkt met olie. En welke kleur wil je die afwerking hebben? Hierin heb je keuze uit wit, grijs, naturel of zwart. De structuur van het eikenhout blijf bij het gebruik van olie steeds goed zichtbaar. Natuurlijk is het ook mogelijk om de keuken af te werken in lak – mat of glans – en in iedere gewenste kleur. Dan is de structuur van het hout niet meer zichtbaar.

Vraag naar de mogelijkheden

Over Kor Lautenbag

Keuken- en Interieurbouw Kor Lautenbag is een meubelmakerij te Jistrum, Friesland. Uw keuken of meubelstukken kunt u bij ons laten maken. Wij realiseren uw eigen wensen of ontwerp van massief hout of modern plaatsmateriaal. Denk aan kersenhouten keukens, eikenhouten tv-meubels, notenhouten tafels, of kasten van strak plaatmateriaal. U bestelt het in ieder gewenst model, iedere gewenste maat.

Meubelmakerij Kor Lautenbag bezorgt alle meubels GRATIS, zowel binnen als buiten Friesland. Keukens en kasten worden netjes afgeleverd, en ingebouwd wanneer het u uitkomt.

Wilt u een uniek meubelstuk of een keuken in eigen stijl? Neem contact op en wij maken het.

keuken inspiratie

interieur inspiratie

Hoe gaan we te werk?