HOE GAAT TE WERK

1. De klant staat centraal

Ik begin altijd thuis bij de klant. Die hebben vaak hele specifieke wensen. Deurtje links, een laatje rechts. Het mooie is, alles is mogelijk in omdat alles op maat gemaakt wordt. En juist daarom is het eerste gesprek zo belangrijk. Ik voel vaak al snel aan wat de klant wil.

Vaak kan ik de klant nog aanvullen met iets waaraan ze zelf nog niet eens gedacht hadden.
Als echt alles besproken is, ga ik bezig met de tekening van de keuken. De daadwerkelijke vertaling van het idee van de klant naar het eerste concrete beeld. De tekening is uiteraard de basis en erg belangrijk. De keuken gaat pas in productie als de klant geheel tevreden is.

Geen keuken is hetzelfde en daarin zit voor mij de uitdaging. Ieder product is op maat gemaakt, dat maakt het voor mij zo mooi om hieraan te werken.

2. Werkplaats

Als de tekening goedgekeurd is, begint het werk in de werkplaats. Ik zoek nauwkeurig naar het juiste hout. Vaak is dat eikenhout, maar soms gebruik ik ook kersen- en notenhout. Eigenlijk is ook hierin alles mogelijk. Voorwaarde is voor mij dat het hout een goede kwaliteit heeft.

In de werkplaats heb ik de beste gereedschappen voor de perfecte afwerking van het product. Hiermee kan ik alles goed op maat maken. De keuken verlaat de werkplaats pas als hij helemaal naar de zin is. Zowel van de klant, als van mij.

3. Installatie

Samen met de klant zoek ik ook de inbouwapparatuur uit. Ik heb contact met vele leveranciers, zodat ook hierin de beste producten uitgezocht worden. Vervolgens gaat de keuken richting de klant.

Samen met mijn personeel installeren we de keuken. Mooi werk, omdat je pas dan echt de tekening tot leven ziet komen. Altijd weer een bijzonder moment. We gaan pas weg als de klant volledig tevreden is.