Handgemaakte eiken keuken kopen bij Kor Keuken & Interieur

De kogel is door de kerk: je wilt een nieuwe keuken. Maar wat voor keuken moet dat precies worden? In je hoofd heb je al een ideaalplaatje gemaakt. Je weet precies wat voor kastjes je wil, wat voor uitstraling je keuken moet hebben, waar je je snelkookpan wilt bewaren, en ga zo maar door. Als je eenmaal op zoek gaat naar een keuken, kun je vaak door de bomen het bos niet meer zien. Er is zoveel op de markt, en iedere verkoper lijkt zich nog meer op te dringen dan de vorige. En dat terwijl al heel goed weet wat je wel, en wat je niet wilt. Als dat een handgemaakte eiken keuken is, lees dan snel verder.


Kies ook voor een handgemaakte eiken keuken


Waarom zou je kiezen voor handgemaakt? Daar kun je verschillende redenen voor hebben. Bijvoorbeeld omdat je gaat voor kwaliteit. Geen kastjes van een bekende Zweedse meubelgigant voor jou! Of je kiest voor handgemaakt, omdat je een bijzondere ruimte hebt waar je keuken moet komen. Door een keuken op maat te laten maken kun je vreemde hoeken of scheve wanden optimaal gebruiken. Misschien vind je het ook wel belangrijk dat je een keuken met de hand laat maken, omdat je vakmanschap en ambacht weet te waarderen.

Wat je reden ook is, je moet je in ieder geval goed voelen bij de keuze om een keuken op maat te laten maken. Vertrouwen in de keukenbouwer is ten allen tijde van groot belang! Hij maakt immers wel een keuken waar je de komende vijftien tot twintig jaar aan vast zit. Dan is het belangrijk dat het contact vanaf het eerste moment goed zit, zodat je weet wat je aan elkaar hebt.

Maak via dit filmpje kennis met Kor!


Eikenhouten keukens in Friesland

op zoek naar een mooie eikenhouten keuken?

Wij horen graag van je

Wij leveren eikenhouten keukens in Friesland!

Neem contact op

Handgemaakte eiken keuken op maat

Bij Kor Keuken & Interieur maken we alle keukens voor onze klanten op maat. Om goed te kunnen inventariseren wat jouw wensen zijn, komen we bij je langs op locatie. Dit doen we om de ruimte goed in te meten, maar ook om met je te praten over je wensen en het gebruik van je toekomstige keuken. Ben je een echte keukenprins die graag urenlang staat te bakken en te braden? Wil je een echte familiekeuken, waar je met het hele gezin tijd door kunt brengen? Of moet een keuken voor jou vooral functioneel zijn, omdat je je tijd liever aan andere zaken dan koken besteedt?
Tijdens zo’n gesprek laten we je voorbeelden zien van materialen en apparatuur, om uiteindelijk tot een ontwerp te komen. De keuken maken we in onze eigen werkplaats klaar voor montage. Als de keuken uiteindelijk is gemonteerd en geplaatst komen we ook altijd nog een keer langs om te kijken of alles daadwerkelijk naar wens is.

Kijk hier voor eerder gemaakte keukens.


De meubelmaker van Friesland

Kor Keuken & Interieur is hét adres in Friesland voor het laten maken van meubels en keukens op maat. Ouderwets vakmanschap wordt hier gecombineerd met nieuwe technieken, waardoor alle tv-meubels, kasten, keukens en andere meubels precies naar wens van de klant gemaakt kunnen worden. Vanuit de werkplaats in Jistrum worden op jaarbasis vele keukens, kasten, tafels en andere interieuroplossingen gemaakt door interieurbouwers die hun vak verstaan.


contact met Kor

keuken inspiratie

interieur inspiratie

Hoe gaan we te werk?