Eikenhouten tv-meubel op maat

De televisie neemt een prominente plaats in in vele woonkamers in Nederland. Iedere week wordt er urenlang gekeken naar sport-, amusement- en actualiteitenprogramma’s, of lekker gebingewatcht op Netflix. Dit zorgt ervoor dat je heel wat uren ook (al is het misschien indirect) kijkt naar je televisiemeubel. Wat voor televisiekijker je ook bent, jouw televisie verdient een tv-meubel waar je blij mee bent. Een tv-meubel die past in je interieur, die je op de perfecte hoogte laat tv-kijken en waar je voldoende in op kunt bergen (of juist zo weinig mogelijk). Kor Keuken & Interieur maakt eikenhouten tv-meubels op maat.

Wie het perfecte tv-meubel wil doet er goed aan om een tv-meubel op maat te laten maken, omdat je dan zeker weet dat je een meubel hebt dat precies past op de plek waar je hem wilt hebben. Misschien wil je wel een kast waarin je je tv kunt wegstoppen op het moment dat je er niet naar kijkt. Dat kan allemaal wanneer je een tv-meubel op maat laat maken. Is eikenhout jouw favoriete houtsoort voor in huis? Lees dan snel verder wat Kor Keuken & Interieur, gevestigd in Jistrum, Friesland, voor je kan betekenen!


Waarom eikenhout

Eikenhout is een fantastische houtsoort waar je veel kanten mee op kunt. Waarom? Omdat deze houtsoort ontzettend sterk is en een krasvaste houtsoort is die wel tegen een stootje kan. Eikenhout blijft, mits je deze goed behandelt, jarenlang erg mooi. Een eikenhouten tv-meubel is dus een investering in je interieur waar je nog jarenlang plezier van gaat hebben. Nog een voordeel van eikenhout is dat het eigenlijk overal bij past. Wat voor kleuren je ook in je woning hebt, wat voor stoffen je ook gebruikt (bijvoorbeeld voor je gordijnen of bankstel), eikenhout past eigenlijk overal bij.Eikenhouten keukens in Friesland

op zoek naar een mooie eikenhouten tv-meubel?

Wij horen graag van je

Wij leveren eikenhouten keukens in Friesland!

Neem contact op

Tv-meubels op maat

Bij Kor Keuken & Interieur in Jistrum worden allerlei meubels gemaakt. Van buffetkast tot boekenkast en van keukenkast tot tv-kast. Wat je ook precies zoekt, in Jistrum kan het op maat gemaakt worden. De meubelmakers van Kor Keuken & Interieur hebben veel ervaring met het maken van meubels op maat die geplaatst moeten worden op ongewone plaatsen.

De tv-meubels die bij Kor Keuken & Interieur gemaakt worden kunnen geheel op jouw wensen gemaakt worden. Wil je bijvoorbeeld een laag en eenvoudig tv-meubel of een hoog meubel met allerlei kastjes en deuren en wil je je tv kunnen verstoppen of juist niet, moet er ruimte zijn voor dvd’s? Allemaal zaken waar rekening mee gehouden wordt.


De meubelmaker van Friesland

Kor Keuken & Interieur is hét adres in Friesland voor het laten maken van meubels en keukens op maat. Ouderwets vakmanschap wordt hier gecombineerd met nieuwe technieken, waardoor alle tv-meubels, kasten, keukens en andere meubels precies naar wens van de klant gemaakt kunnen worden. Vanuit de werkplaats in Jistrum worden op jaarbasis vele keukens, kasten, tafels en andere interieuroplossingen gemaakt door interieurbouwers die hun vak verstaan.


contact met Kor

keuken inspiratie

interieur inspiratie

Hoe gaan we te werk?