Eikenhouten keukens in Groningen

Ben je op zoek naar eikenhouten keukens in Groningen? Kijk dan eens net over de grens in Fries-land bij Kor keuken & interieur. Hier worden eikenhouten keukens op maat gemaakt. De meubelmakerij bezorgt alle meubels en keukens gratis, zowel binnen als buiten Groningen.


Waarom een keuken van eikenhout?

Eikenhout heeft veel voordelen. Eikenhout is erg hard, het is een bijzonder sterkte houtsoort. Eikenhouten meubels en keukens kunnen dus prima tegen een stootje! Daarnaast is eikenhout duurzaam hout. Wanneer je een keuken laat maken van eikenhout kun je hier jarenlang plezier van hebben. Het hout gaat erg lang mee, zonder dat het aan kwaliteit verliest.

Eikenhout heeft een erg natuurlijke uitstraling. Door deze uitstraling zijn eikenhouten meubels en keukens uitermate geschikt voor bijvoorbeeld interieurs met een landelijk karakter.

Eikenhout is er in verschillende uitstralingen. Voor een robuuste uitstraling wordt er gebruik gemaakt van ruwe planken met noesten, wil je liever een rustigere uitstraling worden planken zonder oneffenheden gebruikt. Binnen verschillende interieurstijlen is eikenhout goed in te passen. Landelijk, industrieel, botanisch, eigenlijk past eikenhout daar altijd tussen!


Eikenhouten keukens in Groningen

op zoek naar een mooie eikenhouten keuken?

 

Wij horen graag van je

Wij leveren eikenhouten keukens in Groningen!

Neem contact op

Een keuken van Kor


Oerdegelijke en tijdloze keukens worden gemaakt door Kor keuken en interieur. De keukens worden ontworpen en gemaakt naar wens van de klant.
Na het inventariseren van alle wensen wordt er een 3D-tekening van je droomkeuken gemaakt. Hierdoor krijg je een goed idee van hoe de keuken eruit kan komen te zien. Vervolgens wordt de keuken op maat gemaakt in de werkplaats in Jistrum. De montage van de keuken vindt plaats op de locatie zelf.


Friesland

Kor keuken en interieur is een meubelmakerij gevestigd in Jistrum, Friesland, vlakbij de grens met de provincie Groningen. Keukens en meubels worden hier met de hand op maat gemaakt. De meubelmakerij bezorgt door het hele land alle meubels en keukens gratis.


contact met Kor

keuken inspiratie

interieur inspiratie

Hoe gaan we te werk?