Eikenhouten keukens in Friesland

Eikenhouten keukens in Friesland vind je bij Kor keuken & interieur. Er zijn veel goede redenen waarom je voor een eikenhouten keuken zou kiezen. De natuurlijke uitstraling, de duurzaamheid en de toepasbaarheid in je interieur zijn een aantal van deze redenen.


Waarom een keuken van eikenhout?

Eikenhout heeft veel voordelen. Zo is het een bijzonder sterke houtsoort. Het hout is erg hard, het kan dus prima tegen een stootje. Bovendien is eikenhout duurzaam. Wanneer je een keuken laat maken van eikenhout kun je hier jarenlang plezier van hebben, want het hout gaat erg lang mee, zonder dat de kwaliteit ervan achteruit gaat. Veel mensen roemen eikenhout om de natuurlijke uitstraling. Je interieur krijgt er een natuurlijke look van.

Door deze natuurlijke uitstraling zijn eikenhouten meubels en keukens uitermate geschikt voor bijvoorbeeld landelijke interieurs. Bij de keuze voor eikenhout zijn er nog tal van verschillen mogelijk. Voor een robuuste uitstraling wordt er gebruik gemaakt van ruwe planken met mooie noesten, voor een wat rustigere uitstraling worden planken zonder oneffenheden gebruikt. Eikenhout is goed te combineren binnen verschillende interieurstijlen. Of je nu een landelijk, industrieel of botanische sfeer in huis wilt, eikenhout past daar eigenlijk altijd tussen!


Eikenhouten keukens in Friesland

op zoek naar een mooie eikenhouten keuken?

Wij horen graag van je

Wij leveren eikenhouten keukens in Friesland!

Neem contact op

Een keuken van Kor


De keukenmakers van Kor keuken & interieur maken oerdegelijke en tijdloze keukens. De keukens worden ontworpen naar de wens van de klant. Hierbij wordt rekening gehouden met hoe je je keuken wilt gaan gebruiken. Ben je een keukenprins(es) die graag uren in de keuken staat? Zie je je keuken als de hart van het huis?

Of ben je iemand die veel buiten de deur eet en minimale tijd in de keuken wil doorbrengen? Na de inventarisering van alle wensen wordt er een 3D-tekening gemaakt, waardoor je een idee hebt van hoe de keuken er uit kan komen te zien. Vervolgens wordt de keuken op maat gemaakt. De montage vindt plaats op de locatie zelf. Dit kan in overeenstemming met een aannemer.


Friesland

Kor keuken & interieur is een meubelmakerij gevestigd in Jistrum, Friesland. Keukens en meubels worden hier met de hand op maat gemaakt. De meubelmakerij bezorgt alle meubels en keukens gratis, zowel binnen als buiten Friesland.


contact met Kor

keuken inspiratie

interieur inspiratie

Hoe gaan we te werk?