Eikenhouten keuken op maat

Een eikenhouten keuken op maat laten maken? De mooiste keukens vind je bij Kor keuken & interieur. Eikenhouten keukens van Kor keuken & interieur hebben een natuurlijke uitstraling, zijn duurzaam en gemaakt door vakmensen met oog voor detail.


Oerdegelijk en tijdloos

De keukenmakers van Keuken- & Interieurbouw Kor Lautenbag maken oerdegelijke en tijdloze keukens. De keukens worden ontworpen naar de wens van de klant. Hierbij wordt rekening gehouden met hoe je je keuken wilt gaan gebruiken. Ben je een keukenprins(es) die graag uren in de keuken staat? Zie je je keuken als de hart van het huis?

Of ben je iemand die veel buiten de deur eet en minimale tijd in de keuken wil doorbrengen? Na de inventarisering van alle wensen wordt er een 3D-tekening gemaakt, waardoor je een idee hebt van hoe de keuken er uit kan komen te zien. Vervolgens wordt de keuken op maat gemaakt. De montage vindt plaats op de locatie zelf. Dit kan in overeenstemming met een aannemer.Eikenhouten keuken op maat

op zoek naar een mooie eikenhouten keuken?

 

Wij horen graag van je

Wij leveren eikenhouten keukens in Friesland!

Neem contact op

Voordelen van eikenhout

Eikenhout heeft veel voordelen. Het is een bijzonder sterke houtsoort en kan prima tegen een stootje. Bovendien is eikenhout duurzaam. Wanneer je een keuken op maat laat maken van eikenhout kun je hier jarenlang plezier van hebben, want het hout gaat erg lang mee, zonder dat de kwaliteit ervan achteruit gaat.

Veel mensen roemen eikenhout om de natuurlijke uitstraling. Je interieur krijgt er een natuurlijke look van. Door deze natuurlijke uitstraling zijn eikenhouten keukens uitermate geschikt voor bijvoorbeeld landelijke interieurs. Eikenhout is echter ook goed te combineren binnen andere interieurstijlen. Of je nu een landelijk, industrieel of botanische sfeer in huis wilt, eikenhout past daar eigenlijk altijd tussen!

Bij de keuze voor eikenhout zijn er nog tal van verschillen mogelijk. Voor een robuuste uitstraling wordt er gebruik gemaakt van ruwe planken met mooie noesten, voor een wat rustigere uitstraling worden planken zonder oneffenheden gebruikt.


Waarom een eikenhouten keuken op maat van Kor keuken & interieur?

Vakmanschap, precisie en liefde voor het vak kenmerken de keukens en meubels van Kor keuken & interieur. Bij Kor keuken & interieur wordt goed meegedacht met de klant en ook voor ingewikkelde woonvragen wordt een passende oplossing bedacht.

Benieuwd naar de keukens van Kor keuken & interieur? Klik dan hier.


contact met Kor

keuken inspiratie

interieur inspiratie

Hoe gaan we te werk?