Eiken schuifdeuren kopen bij Kor Keuken & Interieur

Ben je op zoek naar een prachtige eiken schuifdeur? Bijvoorbeeld als scheiding tussen je keuken en je woonkamer? Bij Kor Keuken & Interieur maken we eiken schuifdeuren op maat. Ook kun je bij ons terecht voor stalen schuifdeuren.


Kies ook voor eiken schuifdeuren

Een eiken schuifdeur is een verrijking voor je interieur. Een schuifdeur is natuurlijk niets anders dan een open te maken scheiding tussen twee ruimtes. Maar doordat er gebruik wordt gemaakt van hout, krijgt deze scheiding een warme en natuurlijke uitstraling. Het gebruik van eikenhout heeft veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld glas. Eikenhout is ontzettend sterk, en kan dus perfect tegen een stootje. Het is een duurzame houtsoort, waardoor deze jarenlang mooi blijft en van goede kwaliteit blijft. Ook na veelvuldig gebruik. Bovendien is eikenhout goed te combineren binnen allerlei verschillende woonstijlen; van industrieel tot modern en van natuurlijk/botanisch tot klassiek. Door een schuifdeur te openen creëer je een open ruimte. Handig voor als je een feestje geeft bijvoorbeeld. Door de deuren te sluiten, creëer je juist knussigheid of de functionaliteit van een kleinere ruimte. Dat is dan weer handig voor als je bijvoorbeeld thuis een vergadering hebt of je even wilt afzonderen van de lawaai makende kinderen. Of als zij zich van jou willen afzonderen!

Nu al overtuigd? Neem direct contact met ons op!Eikenhouten keukens in Friesland

op zoek naar een mooie eikenhouten keuken?

Wij horen graag van je

Wij leveren eikenhouten keukens in Friesland!

Neem contact op

Eiken schuifdeuren op maat

Je kunt natuurlijk kant-en-klare eikenhouten schuifdeuren bestellen. Dan is het echter altijd de vraag of dit goed gaat passen en of de montage, die je dan vaak zelf moet doen, wat handig verloopt. Ook is het bestelproces spannend. Want kun je op een beelscherm nou echt zien hoe het er bij jou in huis uit zou kunnen komen te zien? Je kunt ook eiken schuifdeuren op maat laten maken. Dan ben je er altijd zeker van dat de deuren passen zoals jij het hebt bedoeld, en heb je geen werk van de montage van de deuren; dat wordt namelijk voor je gedaan. Ook kun je bepaalde elementen naar smaak aan laten passen. Wil je bijvoorbeeld een paneeldeur, een deur met glas-in-lood erin, een strakke deur met handgrepen, of juist een greeploze schuifdeur? Mogelijkheden te over! Voor de interieurbouwers van Kor Keuken & Interieur is het iedere keer weer een uitdaging om de perfecte schuifdeur af te leveren.


De meubelmaker van Friesland

Kor Keuken & Interieur is hét adres in Friesland voor het laten maken van meubels en keukens op maat. Ouderwets vakmanschap wordt hier gecombineerd met nieuwe technieken, waardoor alle tv-meubels, kasten, keukens en andere meubels precies naar wens van de klant gemaakt kunnen worden. Vanuit de werkplaats in Jistrum worden op jaarbasis vele keukens, kasten, tafels en andere interieuroplossingen gemaakt door interieurbouwers die hun vak verstaan.


contact met Kor

keuken inspiratie

interieur inspiratie

Hoe gaan we te werk?