stalen deuren

Stalen deuren van Skygate

Het is dé woontrend van 2018: stalen deuren! Stalen deuren heb je in vele soorten en maten en ook in verschillende prijscategorieën. Wij leveren nu ook deuren van het merk Skygate. Skygate is een oer-Hollands merk met betaalbare stalen binnendeuren. Deuren met een stoere, maar toch ook elegante look.

De deuren van Skygate zijn voorzien van 7 millimeter dik gelaagd veiligheidsglas. De deuren zijn handgemaakt, eenvoudig te plaatsen, voorzien van een robuuste, matzwarte poedercoating en heeft hoogwaardige Argenta taatsscharnieren. De weerstand en sluitsnelheid is gemakkelijk af te stellen. Al met al een deur van topkwaliteit!

Een stalen deur is een ware eye-catcher in je ruimte en past goed in verschillende interieurstijlen, zowel in moderne woningen als oudere woningen. Het heeft een industrieel tintje, en een open karakter waardoor ruimtes soms beter uitkomen of ruimtelijker ogen.

Stalen deuren zijn zowel voor particuliere woningen als bedrijfspanden zoals kantoren geschikt.

Wil je meer informatie over de stalen deuren van Skygate of een objectief advies over of een stalen deur goed in jouw interieur past? Neem dan contact met ons op. Dat kan via deze pagina of 0512 35 43 34.